Zapraszamy na wykład Prof. Anety Jastrzębskiej "Aminy biogenne w żywności- problemy i wyzwania"


Szanowni Państwo,

Sekcja Chemii Żywności i Sekcja Nauk o Żywności i Żywieniu PAN oddz. w Olsztynie i Białymstoku ma przyjemność zaprosić na wykład otwarty Pani Prof. Anety Jastrzębskiej z Katedry Chemii Analitycznej i Spektroskopii Stosowanej Wydziału Chemii UMK pt.: "Aminy biogenne w żywności- problemy i wyzwania". Wykład odbędzie się 14.02.2023r. o godz. 14.00 na platformie ZOOM. Link do spotkania 

https://zoom.us/j/91676148083?pwd=c2RVTVRSbmFkdjFKOXNiTW5RRzd6dz09

Zachęcamy do udziału!

dr Małgorzata Starowicz Przewodnicząca SChŻ PTChem

dr hab. Wiesław Wiczkowski Przewodniczący Sekcji Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Olsztyn-Białystok

PLAKAT

Stworzono dla PTChem. Wszystkie prawa zastrzeżone

Administrator strony: Dr Joanna Drzeżdżon