Szanowni Państwo,
Sekcja Chemii Żywności i Sekcja Nauk o Żywności i Żywieniu PAN oddz. w Olsztynie i Białymstoku ma przyjemność zaprosić na wykład otwarty Pani Prof. Anety Jastrzębskiej z Katedry Chemii Analitycznej i Spektroskopii Stosowanej Wydziału Chemii UMK pt.: "Aminy biogenne w żywności- problemy i wyzwania". Wykład odbędzie się 14.02.2023r. o godz. 14.00 na platformie ZOOM. Link do spotkania
https://zoom.us/j/91676148083?pwd=c2RVTVRSbmFkdjFKOXNiTW5RRzd6dz09
Zachęcamy do udziału!
dr Małgorzata Starowicz Przewodnicząca SChŻ PTChem
dr hab. Wiesław Wiczkowski Przewodniczący Sekcji Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Olsztyn-Białystok